De mode-industrie heeft nog grote stappen te zetten op het vlak van duurzaamheid en aandacht voor het milieu. Te veel katoen wordt verspild en de productiemethodes berokkenen onherstelbare schade aan het milieu. Bij moonoo proberen we het anders aan te pakken. De sjaals zijn van topkwaliteit en blijven met de nodige zorg heel lang mooi. Investeren in duurzaamheid is dus goed voor het milieu, maar ook voor jou.

We gebruiken enkel GOTS-gecertificeerd biokatoen. Dat is niet alleen duurzaam, het voelt ook zachter aan en het ademt. Zo kan je je sjaal het hele jaar door dragen. Daarnaast vermijden we plastic, gebruiken we gerecycleerd materiaal voor onze labels en blijven we zoeken naar manieren om het nog beter te doen.

italiaans

biokatoen

topkwaliteit met lange vezels
super zacht, prikt niet

met GOTS-label
Het ‘Global Organic Textile Standard’-certificaat garandeert ethische en ecologische duurzaamheid doorheen het volledige productieproces van het katoen.

MADE IN BELGIUM

keep it local

België heeft een rijke historiek op het vlak van textiel. Een Belgisch knitwear-atelier vol gepassioneerde ambachtslieden staat in voor de productie. Keep it local, ook dat is duurzaam.