hi

Ik ben Ellen Van Hee, founder van moonoo.

7 jaar lang had ik mijn eigen bedrijf, alsjeblief.be. Met veel enthousiasme ontwierp ik geboortekaartjes, doopsuiker en stoffen op maat. Ik werkte met bedrukt katoen, maar had toen al een zwak voor fijn breiwerk, mooie producten met een verhaal, én katoenen sjaals. Voeg daarbij mijn droom om ooit een eigen product te lanceren … en moonoo is geboren!

Met een achtergrond als fotograaf en grafisch ontwerper is het geen verrassing dat ik het grootste deel van dit verhaal zelf in handen neem: het ontwerp van de collectie, de fotografie, het logo, de verpakking ... Dat geeft mij enorm veel voldoening. Met de moonoo-sjaals breng ik eindelijk mijn eigen mooi product op de markt, met een uniek verhaal. Ik kan niet trotser zijn!

team effort

Ook al doe ik veel zelf, je kan het nooit alleen. Moonoo is echt een team effort. Ik spreek dan ook graag van ‘we’ als ik het over moonoo heb. Samenwerken is trouwens niet alleen nodig, het is ook veel leuker!

Zo vind je me wekelijks op mijn favoriete coworkingplek, LikeBirds. Een toffe en stimulerende werkplek, maar bovenal een geweldige community. We helpen elkaar vooruit, geven feedback, werken samen …
Zonder LikeBirds zou moonoo er nooit geweest zijn!

my family

Last but not least, mijn gezin, mijn grootste supporters die alles vanop de eerste rij meemaken. Bart, die me de duw in de rug gaf om aan dit verhaal te beginnen. Oona, die met veel zwier stand-in-model is, en Mina, die het heerlijk vindt om kleurcombinaties te maken met de staaltjes.

We gaan graag op stap, maar kunnen evengoed genieten van een weekendje gezellig thuis, waarbij we heerlijke pizza's bakken in onze houtoven. Die mooie momenten samen zijn goud waard, en ze leveren heel wat #moonoomomenten op.

credits

Sfeerbeelden LINED: Silvie Bonne Fotografie